Verslagen van activiteiten

Verslagen
Verslagen 4 - 6 (van 31)

Bezoek aan Cobramuseum 29-09-2019

Op zondag 29 september trotseerden elf Nivonners de barre regenbuien en bezochten het Cobramuseum is Amstelveen. Na een verwarmend kopje koffie begon de rondleiding. Onder leiding van Sonja Geelhoed bekeken we de expositie Nieuwe Nuances, vrouwelijke kunstenaars in en rondom Cobra.

 

 

 

 

Lees meer »

Dag uit met Beverwijk en Zaankant  18-05-2019

Op 18 mei van dit jaar vond het jaarlijkse uitje plaats voor de Nivonleden uit Beverwijk en de Zaankant. Maar liefst 53 mensen meldden zich als deelnemer.

Stipt om half acht vertrok de bus van de firma Hellingman van station Beverwijk, om daarna de Zaankanters op drie plekken op te halen.

 

Lees meer »

Vleermuizen 17-04-2019

Vleermuizen, het onderwerp voor de laatste avond van het seizoen, werden door vleermuizenspecialist Joop van den Hoorn in het zonnetje gezet. Vooraf zei hij over zijn lezing dat het een biologieles zou worden en dat werd het. Als entree een foto van het beeld in Franeker van een uit de kluiten gewassen vleermuis, gevolgd door het bescheiden gelukssymbool in elke chinese rijstkom, de vleermuis. Van dit raadselachig dier is het nodige bekend, zoals wij konden horen en zien.

Lees meer »

Verslagen 4 - 6 (van 31)
 

 

Sitemap:

(c) Nivon afd. Beverwijk

 

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

 

 

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login

nach oben